Laiskat blogin päivittelijät

Dave aloitti tänään yksityiskoulun pentuluokalla. On siellä kymmenen muutakin vaaleaa koiraa, suurin osa kultaisianoutajia. Dave on porukan suurin, siitä ei ole takuuta että viisain. Ensimmäisellä kerralla tutustuttiin toisiin koiriin, opeteltiin lipaisemaan nenää kielellä, nostamaan tassua kun hihna on jaloissa ja istumaan käskystä. Tarpeellisia taitoja kaikki, varsinkin tuo nenän lipaisu. Tähän saakka Dave on lipaissut korvaa, yleensä kenkien jalkaan laittajalta.


Pentu pujottelee, Dave on keila

Kurssilla on neljä Daven tätiä ja setää, siis koiraa jotka ovat Daven isän isän pentuja. Niillä ikää on reilut 4 kuukautta. Hienoa nähdä sukulaisia.


Dave tapaa setänsä, Dave vasemmalla

Andyn ja Daven elo on mennyt rauhallisesti. Takapihalla leikitään äijäkoiraa hyvässä hengessä ja hampaat irvessä. Viikonloppuina lenkkeilemässä käydään Hirvitarhan takateillä ja kelkkaurilla. Dave rakastaa lunta ja turkki on usein sen mukaisessa kunnossa. Korvien takana tonni lunta. Olisiko lumessa asumisen ansiota Daven turkin tuuheus. Siinä on pohjavillakammallakin työmaata että saa irtokarvat pohjanmaan kautta irti.


Äijäleikkiä Andyn ja Daven malliin

Kevään näyttelyihin meno on antanut odotella itseään. Näillä näkymillä pojat pääsevät kehään 19.4 Kajaanissa.


Maitonaama Dave komeana

 

Talvipigmentit kunnossa