Viikko sitten torstaina Andy sai ensimmäisen rokotuksen. Eläinlääkärillä käynti meni hienosti. Andy suhtautui toisiin koiriin rohkeasti, mutta ei silti vetänyt hihnassa päästäkseen tutustumaan. Piikki ei saanut ilmettäkään värähtämään. Eläinlääkärin kirjoittaessa laskua piti päästää pitkä ulina, mikä lie senkin merkitys ollut, ei ainakaan kipuitkua.

 

103221.jpg

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Epämääräisen syömisen lista on taas saanut jatkoa. Pihamaalle höyhennetyn tintin siiven jämät oli hetkessä nielty, samoin kompostipenkasta kaivettu ruohotuppo. Omalta takapihalta näyttää löytyvän kaikenmoista yllättävää syötävää varotoimista huolimatta. Andystä on niiden suhteen tullut ovela. Tänä aamuna se oli vainunnut kuolleen sammakon, jonka päälle heittäytyi lenkin päätteeksi makaamaan. Suureksi harmiksi isäntä aavisti asian ja ”raahasi” hihnassa vielä kiinni olleen koiran edemmäksi. Andy menetti sammakonreisi aamiaisen.

 

103220.jpg

 

3 kk:n kunniaksi koetimme ottaa seisontavalokuvaa. Kun koira oli hetken hyvässä asennossa ei kameran takana oltu valppaana ja päinvastoin. Sen verran kuvia saatiin että kuvista näkee että Andy on kasvanut, ainakin tassuista…

 

103219.jpg