Andy urakoi viikonloppuna kaksi näyttelyä Joensuun raviradalla. Lauantaina kansallisessa näyttelyssä avoimenluokan uroksia oli kokoontunut ympyrän kiertoon kauniin kylmään kevätpäivään kuusi kappaletta. Onnistuneiden alkulämmittelyiden ansiosta Andy esiintyikin hyvin.

1568929.jpg
Kultaista väriskaalaa. Ensimmäinen koira oli lauantaina ERI:llä 2. ja sai sunnuntaina T:n!

Jukka Kuusisto Andystä:
Luustoltaan ja kooltaan sopiva. Hyvä pää. Lavat hieman edessä. Hieman lyhyt kaula. Vahva selkä. Hyvät takaraajat. Hieman lyhyt lantio. Liikkuu riittävän pitkällä askeleella.

Laatuluokka: EH      Kilpailuluokka: 4.

1568932.jpg
Andy ja emäntä, Suomen keväässä lauantaina

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sunnuntaiaamu valkeni lumisateisena. Ainoat trimmaukset mitä aamulla tehtiin olivat aamulenkkirapojen pesu ja kaulan pidennys  :-)  Raviradalla isäntä meni ensin pystyttämään näyttelyteltan suojaksi räntäsadetta vastaan. Se sujuikin tuulesta huolimatta suht koht helposti ja teltta osoitti kelpoisuutensa todella äärimäisissä olosuhteissa. Nyt se on testattu, Andyn pukukoppi pitää vettä!

1568934.jpg
Vaikka rätkii räntää, näytellä pitää! On se niin mukavaa...

Koiria oli sunnuntaina kaksi enemmän kuin edellisenä päivänä. Andyn esiintyminen meni liikkeiden osalta ihan poskelleen. Handlerin kohmettuneet sormet eivät yksinkertaisesti saaneet näyttelyhihnan luistia liikkumaan märässä hihnassa. Ja kun Andyn hihna ei ole kunnolla on vetäminen varmaa. Myös sateen takia juoksematta jääneet lämmittelyt näkyivät suorituksessa.

Elena Ruskovaara Andystä:
Rauhallinen, varsin kompakti uros. Saisi olla hiukan vahvempi luustoltaan. Toivoisin vahvemman kuonon. Kauniit silmät. Etu-osa saisi olla voimakkaammin kulmautunut. Hyvä rungon malli. Sopivat takakulmat. Liikkuu hyvin takaa. Hieman löysästi ja huolimattomasti edestä.  Oikea tapa liikkua. Tarpeeksi ulottuva etu-askel. kaunis takapotku. Hieman korkea häntä. Paljon potentiaalia.

Laatuluokka: EH     Kilpailuluokka: 3

1568937.jpg
Andy ja isäntä Suomen keväässä...

Joensuun koiranäyttelyt käytiin auringon paisteessa ja viittä vaille lumisateessa.
Kesäkuun alun helteillä Andy lähtee Pohjanmaan Tourille. Keikkapussi kiertää Perä-Seinäjoen kautta Lapuan Golden Ringin erikoisnäyttelyyn ja sitä seuraavana päivänä Tuurin miljoonakoiraan. Paluumatkalla tehdään koukkaus ennen kotiinpaluuta, jonka tarkoitus selviää blogissa kesäkuun puolen välin jälkeen…