Sunnuntaina Andyn kurkku rohisi kun se koetti vetää hihnassa. Muutamana aamuna se on jonkin verran kakonut ja selvitellyt kurkkuaan, myös nenä on vaikuttanut tukkoiselta. Merkit viittaavat kennelyskään, joten jo sunnuntaina lyhensimme lenkkien pituutta.
Reilu viikko sitten Andy meni nuuhkimaan toista koiraa ja kun oli ehtinyt nuuhkaista omistaja vetäsisi koiransa pois ja sanoi, että heillä saattaa olla kennelyskä. Ilmeisesti vahinko ehti tapahtua, mutta milläs näitä suojelee kun pöpön voi saada ilman oireita olevaltakin koiralta. Harmittaa tietysti jos on sitä tietämättään levittänyt. Andy on kyllä ollut ihan reippaan oloinen ja ruokahalut tallella. Tautia on vain seurattava kuten ihmisenkin flunssaa, ettei pääse muuttumaan tulehdukseksi ja annettava koiran levätä.

271029.jpg
Andy auttaa akvaarion putsauksessa

Näyttelyhössäkän jälkeen Andy on ollut taas rento ja rellestävä oma itsensä, vaikkakin tavaroiden varasteluleikki vaikuttaa tällä erää unohtuneen. Tänään Andy on ilmoitettu Kajaanin Tamminäyttelyyn ja siellä junnujen luokkaan.

271030.jpg
Tuleeko kalaa?