88901.jpg  Eilen Andy tutustui järveen. Ihan selvä uimari, vaikka aluksi tassun kastaminen arvelutti. Ensimmäiset kahlaamiset on tehty, mutta uimiseen on vielä pitkä matka. Vesi oli kuitenkin Andystä kiinnostava elementti.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Samalla retkellä tuli viikon tauon jälkeen taas autossa matkustamista ja tällä kertaa piti pärjätä yksin. Alku meni haukkumiseksi, mutta nopeasti Andy muisti että autolla pääsee mukaviin paikkoihin. Järvireissulla oli hyvä opetella hihnassa kulkemista. Vieraassa ympäristössä hihnan hammastelu unohtui ja Andy sai juonen päästä kiinni. Eilisen retken jälkeen hihnassa kulkeminen on myös parantunut huomattavasti kotipihalla- ja kadulla.

 

88900.jpg

 

 

Andy ulkoilutti emännän köynnöksiä. Luonnon vettä pihanurmikolle juomaan unohtuneet muratit saivat kyytiä kun vimmaamisen yhteydessä purkit tarttuivat Andyn hampaisiin. Kovan kohtalon kokivat myös takapihan laatoituksen väliin pesiytyneet muurahaiset. Tassulla kaivamalla muurahaiset laatalle ja siitä kielellä kitaan. Yksi murkku oli urhoollinen ja pureutui Andyn kuonoon. Pienen koiran ajatusmaailmaan ei sopinut, että niin pieni luontokappale puree kipeästi.

 

88898.jpg

 

Andy ehti tänään toteuttaa myös lintukoiran viettejään, retuuttamalla pihamaan valkoposkihanhi- nyökkyä.

 

88896.jpg

 

Viikonloppuna Andy sai matokuurin. Mieleen tuli olisiko sellainen paikallaan koko perheelle. Tabletteja on vielä jäljellä…