Andyn blogi palaa lomalta. Edellisestä päivityksestä on jo melkein kaksi kuukautta. Tänä aikana Andy on viettänyt villiä kotikoira elämää. Turkki on saanut kasvaa rauhassa eikä sitä ole kuin harjattu ja pesty enempiä lietelantoja.

Pari- kolme kertaa viikossa Andy on saanut juosta sydämensä kyllyydestä vapailla lenkeillä metsässä. Yhdellä metsälenkillä Andy pääsi tuijottamaan hirveä silmästä silmään. Hirven pokka petti ja se karautti karkuun Andy perässä. Pillin vihellyksellä Andy kuitenkin jätti takaa-ajon ja keskittyi enemmän maasta lentoon pyrähtäneitten pyitten etsintään. Ihan selvästi lintukoira!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kaksi viikkoa sitten Andy tutustui autourheiluun ollen asemakoirana autosuunnistuksen SM- kisassa muun perheen mukana. Ihmeellistä sekoilua metsäpoluilla, oli Andyn mielipide ja se nukkui koko ajan.

 

Tulevalla viikolla Andy täyttää 19 kuukautta. Näyttelyura jatkuu 18 päivä marraskuuta Jyväskylässä, joten tässä välissä oli hyvä suorittaa kyynär- ja lonkkakuvaukset. Nukutusaineella kun on kuukauden doping- karenssi.

 

Kuvaukset suoritettiin eilen iltapäivällä Outokummussa eläinlääkäri Kirsi Väisäsen vastaanotolla. Andy käyttäytyi eläinlääkärissä hienosti. Ensimmäinen annos nukutusainetta oli liian köykäistä kamaa ja kyynärpäiden kuvauksen aikana iskenyt hikka sai koiran osittain virkoamaan. Pieni lisä suoneen sai kuitenkin unet maistumaan. Kummastakin lonkasta otettiin kuvat välillä kehittäen. Näin olisi ollut mahdollista ottaa uudet jos ne eivät olisi onnistuneet ensiotolla.
Kuvat onnistuivat hyvin vaikka käytössä oli jo uutuusvuotensa viimevuosituhannella nähnyt röntgenlaitteisto. Varsinkin lonkkakuvasta tuli todella selvät ja terävät. Eläinlääkäri totesi että lonkat näyttäisivät olevan "parasta" A- luokkaa. Se selviää sitten aikanaan kun paperit tulevat kennelliitosta.

Kuvauksessa meni tunnin verran nukutuksineen ja se maksoi 70 euroa. Ei ihme että Kirsi Väisäsellä eilenkin oli kolme lonkkakuvausta, sillä palvelu oli hyvää ja hinta/laatusuhde kohdallaan. Andy suosittelee!

 

975357.jpg
Andy nukkuu hyvien "haiden" jälkeen

 

Kotimatka Outokummusta sujui hyvin Andyn torkkuessa istuallaan autossa. Ilta menikin melkein kokonaan nukkuessa. Pahoinvointia ei pelotteluista huolimatta tullut ja aamulla Andylla oli virtaa sitäkin enemmän.

 

975358.jpg

Aamu venytys ja pitkät jalat