Davelle iskeytyi pari viikkoa sitten vatsapöpö. Välillä kakat olivat jo kiinteytymässä, mutta sitten aamuyöllä löysää.  Ravintolisien nimellä olevista Canikurista ja Attapectistä ei ollut apua, vaikka Andyllä ne ovat tehonneet hyvin. Eläinlääkäri määräsi sitten puhelinreseptinä Imodiumia. Dave on kyllä ollut ihan reipas, syönyt ja juonut normaalisit koko ajan. Nyt tilanne vaikuttaa jo parantuneen... kop, kop... pitänee koputtaa puuta.

Viimeviikon tiistaina uskaltauduimme Daven kanssa noutajayhdistyksen näyttelyharjoituksiin. Aino hoitaa Daven esittämisen joten molemmat siis oppiin. Mutta ei Dave paljon oppeja tarvitse. Poika oli kehässä kuin kotonaan, mitä nyt opetusta hoitaneen "tuomarin" lihapullan tuoksu sai suuretsinnät aikaan.

1945180.jpg
Dave ja Aino opettelevat

Andy on ilmoitettu Jyväskylän näyttelyyn ja Daven ensiesiintyminen olisi suunnitelmissa Kajaanin epävirallisessa pentunäyttelyssä. Jyväskylä on Daven kannalta viikkoa liian aikaisin.

Dave täytti tänään 5 kuukautta. Eilen mitattu paino oli 19,7 kg. Onneksi vatsapöpö ei ole vaikuttanut kasvuun.

Isäntä Jouni on hurahtanut, se on ehdolla lokakuun kunnallisvaaleissa Kontiolahdella. Lupaa kuulemma ajaa koirien asiaa. Saa nähdä jääkö pelkkä luu käteen. Sitä ainakin Andy ja Dave toivoo...