Syntymäpäivän kynnyksellä Andyn pohjavillattomalle iholle ilmestyi punaisia laikkuja ja tiheämmän karvan rajaan rupimuodostusta. Koskapa viikonloppuna ei ole saatavilla eläinlääkäreitä otettiin netti avuksi. Tarkassa tutkiskelussa karvoista läytyi pienen pieni ötökkä joka katosi hetkessä sormen päältä. Ilmeisesti kyseessä on kirppu.
Sunnuntaiaamun ensimmäinen operaatio oli reseptivapaan Frontline- sumutteen hankinta apteekista. Neste levitettiin koiran turkin tyveen sumuttamalla. Jotenkin vain noutajan turkin tasaisesti kostutus tuntui melkoisen mahdottomalta niinkin pienen nestemäärän ollessa kyseessä. Nyt vain on seurattava muutama päivä josko ihoärsytys katoaisi tai sitten pitää käydä näyttämässä eläinlääkärille.

189544.jpg
Maistuis varmaan sullekin?

Aino teki Andylle herkullisen 0,5 v- kakun. Sen nautintaan meni alle 15 sekuntia. Pohjana perinteinen sokerikakku ja täytteenä turvotettuja nappuloita kostutettuna lihaliemellä sekä koristeena pieniä luukeksejä. Synttärilahjaksi Andy sai oranssin dummyn, joka on ihan oikeisiin noutoharjoituksiin.

189542.jpg
Käsky: Andy odottaa!

Tulevan tiistain koirakoulussa on näyttelytreeniä. Ensimmäiseen koiranäyttelyynkin ilmoittautuminen on ajankohtainen alkavalla viikolla.