Andyn syöntiottelu isäntää vastaan päättyi 6-0 Andyn voitoksi. Koira kieltäytyi syömästä nappuloita ja sitten muutaman päivän jälkeen yrjölänpuuroa. Ei auttanut Paraskaverista saatu ohje antaa niin pitkään pelkkää nappulaa kun koira alkaa syödä, ei terve koira kuulemma tapa itseään nälkään. En siitä olisi niin varma.
Andy söi neljä päivää nokkauksen verran nappuloita. Nälkäkuopat lommolla ja päivä päivältä selvemmin tuntuvat kylkiluut saivat isännän hermot pettämään. Ensiksi kuonon eteen ilmestyi rasiallinen maksalaatikkoa, Nam! Ja vielä saman iltana pötkö paksusta "raatomakkarasta" vai mitä "mustinmurkinaa" lie ollutkin, kauhean hajuista kumminkin. A'vot jo alkoi ruoka maistua. Herkkucocktail syntyi desistä nappulaa, pala paksua ja pala ohutta raatomakkaraa ja siivu maksalaatikkoa. Kuppi menee tyhjäksi että hujahtaa ja kolmeen kertaan nuolemiset päälle. Ja Andy on tyytyväinen; Olihan sitä parempaa ruokaa olemassa!

Onhan ne koirien kuivamuonat tarkkaan tasapainotettua, mutta ei niistä ole isoakaan iloa jos koira ei syö niitä…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1150346.jpg
Andy ja Sirkka lenkkimetsässä

 

 

Perheen joululoma alkoi ja samalla Andyn kuntokuuri. Siihen sisältynee joka päivä metsässä lenkkeilyä. Tänään oltiin vuoden lyhyimpänä päivänä metsässä ja Andyn iloksi sieltä löytyi vielä sula puro. Mikäs sen ihanampaa, kuin kahlata sulassa vedessä pienestä pakkasesta huolimatta? Ettei vain sukukalleudet jäätyisi…

 

Joulun rakentaminen on aloitettu. Aina tarvitaan piällysmiestä tai koiraa... kuinka vain...

 

1150344.jpg
Kuusikontrolli toimii, tuleeko siitä oikean mittainen

 

 

1150345.jpg
Pisteliästä syödä sellaisenaan

 

 

1150347.jpg
Lyhyen päivän valokuvaajan ongelma, riittämätön valo ja nopea liike. Taiteellista?