132128.jpg

Andy kesälomalla, vain aurinkolasit puuttuu

 

Ensimmäisen lomaviikon kruunasi viikonvaihde Kuivalaisten vuokramökillä Lieksan Vuonislahdella. Mökin vapautumisen tieto tuli perjantaiaamuna ja paikalla olimme jo samana iltana. Menomatka meni melkein hyvin. Andyn matkapahoinvointi iski vasta loppumatkan mutkaisella soratiellä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

132124.jpg 

Isäntä, Andy ja emäntä, aurinko ei häikäise, mutta järvi on rannassa

 

Andylle oli varattu mökille mukaan pitkä liekanaru, mutta se oli turhaa sillä mökkivapaudessa Andy kasvoi lauman jäseneksi, eikä kadonnut missään vaiheessa omille teilleen. Ensin Andyn nenän avulla mökin ympäristöstä kartoitettiin yksi kalanruoto ja vanha peruna.

 

132130.jpg

Aino ja Andy aamupesulla, hammastahna maistuu

 

Varsinkin lauantaina Andy oli kelpo koira isännän ja Ainon ollessa issikkavaelluksella. Andystä löytyi vertaansa vailla oleva seurakoira Sirkalle, seuraamalla tämän liikkeitä herkeämättä ja olemalla kuono pitkällä mukana tekemisissä.

 

Kesämökin mielenkiintoisin kapistus Andystä oli vanha tiilinen pihagrillauspaikka, varsinkin kyljysten grillauksen jälkeen. Andy nuoli kylmät hiiletkin sillä seurauksella, että silmäkulmamusta levisi ympäri naamaa. Siinä olisi kaima andy mccoy ollut kateellinen.

 

132129.jpg

Andy ja grilli sekä meikki

 

Veneen kyydissä olo oli Andystä tuhatkertaa mukavampaa kuin autoilu, jopa niin hauskaa, että hiekkarantaretkellä Andy meni takaisin veneeseen uimisen sijaan.

 

132125.jpg

Andyssä olisi vesipelastuskoiran vikaa...

 

132127.jpg

...kun vain soutaja löytyisi

 

Kesämökkielämä oli Andyn mieleen siinä määrin, että paluumatkalle sunnuntai-iltana Andy piti miltei kantaa autoon. Kotimatka meni kahtakilsaa vaille hyvin kunnes viimeisissä risteyksissä vatsa meni taas ympäri. No, oli se sen arvoista…