Andy ja Aino ovat aloittaneet kesäloman rennosti, kouluväsymyksen pois nukkumisella, jalkapallolla ja uimisella.

 

649050.jpg

 

649044.jpg

Kesäloma fiiliksiä

 

Kesäkuun viimeinen näyttelyretki suuntautui tänään sunnuntaina Nurmekseen. Lähtiessä paistoi aurinko, mutta pohjoisen taivaalla alkoi olla tummia pilviä. Nurmes, 120 km:n näyttelymatkana, kuuluu sarjaan: Lähinäyttelyt, joten matkaan lähdettiin vasta klo 7:35. Mikäs oli lähtiessä kun taustajoukkoja täydensi, kuuluisalla onnentuonnillaan, harvemmin näyttelypaikoilla käynyt perheenpää Sirkka.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

649048.jpg

Onnentuoja Sirkka onnittelemassa

 

Kultaisia noutajia Nurmeksessa oli yli 40, mutta junnu-uroksia vain 3. Mutta taso oli sitten sitäkin kovempi. Kaksi muuta olivat jo sertejäkin noutaneet Greenhill*s Lucky Charm ja Karvin Amazing Albert.

 

649046.jpg

Amazing Albert "Rex", Lucky Charm ja  Andy

 

Näyttelypaikka oli Matkailukeskus Hyvärilä ja näyttelykenttänä tasainen nurmikko, jota reunustivat isot koivut. Ennen kehään menoa koivut toimivat hyvinä sateensuojina. Onneksi siinä vaiheessa sade oli pieni hentoinen kuuro. Kultaisten jälkeen taivaalle taisi nousta kunnon ukkoskuuro.

 

Ennen arvostelua Andyllä oli pienoinen hihnassa kulkemisongelma kehässä. Poispäin tuomariteltasta kulkeminen onnistui hyvin mutta palatessa koira ravasi poikittain, eikä siihen auttanut hihnan paikan muutos kaulalla eikä edes vanhan näyttelyhihnan vaihto. Apu löytyi tällä kertaa herkkukekseistä. Pieni nuuhkaisu käännöksessä ja paluussa kiinnosti handlerin käsi enemmän kuin kehän reunan koirat.

 

Lilian Hanniste Andystä:

Hyvä tyyppi & koko. Kuono voisi olla hieman lyhyempi. Oikea purenta. Tummat silmät. Hyvä pigmentti. Hyvä selkälinja ja häntä. Riittävä eturinta ja rintakehä. Hyvät raajat ja turkki. Vapaa liikunta.

 

Laatuluokka: ERI ja Kilpailuluokka: 3.

 

649047.jpg

Hiukan handlerinpoistoainetta kuvaan ja Andy on edukseen

 

Eli tulihan se ERI vihdoinkin ja päästiin maistelemaan paras uros kehää!

 

Nyt Andy viettää koirakesälomaa heinäkuulle saakka. Sitten näyttelykesä jatkuu Juvalla.

 

Ja eikun uimaan!!!!!!!!!!!!!!!