Andy järjesti äitienpäiväohjelmaa ihan aamusta lähtien. Aamupala tarjoiltiin sänkyyn ihan sana mukaisesti, yhdellä loikalla. Aamiaismenuu oli mehulla liuotettua voileipää mangomehulakanoilla.

587557.jpg
Kaislikossa suhisee

Veimme perheen äidin ulos syömään. Ensimmäinen työ oli siivota nuotiopaikka kaikesta Andyn mittapuun mukaan syötävästä. Nuotiomakkaraletturetki meni ilman palaneita karvoja, mitä nyt hiukan hihoja poltettiin. Andy ei oikein sulattanut että hänet kiinnitettiin taluttimesta puuhun evästelyn ajaksi. Niinpä se kieputti itseään hihnan ympäri ollen lopulta samassa paketissa etu- ja takajaloistaan. Tätä harrastettiin sitten niin pitkään kun isäntäväellä riitti syömistä.

Sai toki Andy nauttia pienestä kaislikosta ja perhe turkinkuivauspisaroista.

587559.jpg
Hetki ennen vesisadetta

Menneellä viikolla elettiin kauhun hetkiä kun Andy oli taas syönyt jotain sopimatonta, muovinauhan ja puutikkusopan tapaista. Kahtena aamuyönä oksennettiin ja ulostukset olivat tikkupullaa. Henkisesti olimme valmistauduttu lääkärireissuun, mutta onneksi suolisto rupesi toimimaan itsekseen.

587561.jpg
Ettei vaan häntä kastuisi

Perjantaina Andy sai vuosirokotukset ja samalla 1v- neuvolareissulla istuttiin puntarissa. 29 komeaa kiloa ja hieno käytös eläinlääkärissä.

Tulevana torstaina mennään taas näyttelyyn. Suonenjoelle on ilmoittautunut 56 kultaista. Arvostelu alkaa klo 9 joten aikainen matkaanlähtö tiedossa.

Viikonloppuna sitten vietetään emäntä Ainon synttäreitä, joten ohjelmasta ei tule pula tälläkään viikolla...