Dave saavutti eilen maanantaina 12 viikon iän, joka ei ajanlaskennallisesti sitten taida ollakaan se 3 kk:tta vaan hiukka alle. Mutta suuren iän saavuttamisen johdosta on sitten torstaina ensimmäiset rokotukset. Toinen merkittävä muutos pienen koiran elämässä on neljän ruokailukerran väheneminen kolmeen.

Samalle eläinlääkärireissulle lähtee Andykin hakemaan kennelyskän vasta-aineita, vai mitä ne oli...

1756022.jpg
Nam! mikä sormi! Haittako jos takajalka vipottaa sivulle?

Peruskoulutuskausi on Davella menossa ja hihnalenkki on edennyt 100 m:n päähän kotoa, koivukujalle. Ohi menevät autot eivät enää pelota niin paljoa, että lenkki keskeytyisi niiden takia. Davella on menossa "rosvous" ikä. Kaikki salaa napattu ulkoilutetaan takapihalle, ylväästi kantaen- häntä pystyssä. Sellaisestahan ei voi noutajaa kuin kehua, hienosti kannettu!

1756024.jpg
Onko tässä tarkoitus saada kaula yhtä pitkäksi jalkojen kanssa?

Daven paino 12 vk:n iässä on melko tarkka 10 kg. Henkilövaaka tosin taitaa näyttää milloin mitäkin, säästä riippuen. Tässä "viralliset" 12 vk kuvat, vastaavat löytyvät Andynkin osalta jostain kesäkuulta 2006.

Bloginoutajat Andy & Dave blogi on saanut Brillante Weblog Premio 2008 tunnustuksen. Kiitämme Mustien Hovawarttien blogin ylläpitäjä Ulla-Maijaa! Kun sattuu sopiva sadepäivä pistetään kunnia kiertämään...

1756028.jpg
Kummalla on suuremmat korvat?