Nyt se on sitten julkisesti tiedossa. Nimi nimittäin. Kummit kävivät katsomassa kummikoiraa joten Karvin Xavier on tästä eteenpäin tuttujen kesken Andy.

Nimi on Ainon keksimä ja sopii kantajalleen erinomaisesti. Andystä löytyy samaa ennakkoluulotonta reippautta kun rokkari kaimastaan.

Viikon aikana on selvinnyt myös mitä Heidi Karves tarkoitti hauskalla tyypillä. Pieniä kolttosia riittää, mutta se vain merkki terveestä ja reippaasta koirasta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Yksi parhaista tempuista oli emännän puhelimen kantaminen aamuhämärässä makuuhuoneesta käytävälle. Sirkan käsi haroi turhaan puhelinta lattialta sängyn vierestä sen soidessa.

 

83062.jpg

Andy ottaa kunnon "hait"

 

Viikolla näytti että Andy oppii sisäsiistiksi nopeasti. Viikonloppuna tämä luulo otettiin isännältä pois. Aamun ensimmäinen kakka tuli onnellisesti ulkona klo 4, mutta toinen ja kolmas tulivatkin sitten olohuoneeseen tuntia myöhemmin. Sama toistui sunnuntaiaamuna. Kaksi ulos ennen kukonlaulua ja kaksi seuraavaa sisälle + pissit. Öisin koiranunta nukkuminen ja ulkona 0 asteessa aamutakissa seisominen meinasivat aiheuttaa isännälle raskausmasennuksen, ainakin emännän mielestä. Viisi askelta eteen ja neljä taakse, se on lapsen ja koiran kasvamisen rytmi. Nyt on päästy taas rytmiin ja homma onnistuu ulkona, pitää kuitenkin koputtaa puuta.

 

Lauantaina Andy kävi ensimmäistä kertaa mummolassa äitienpäivä muistamisia viemässä. Autosta ulos noustua vastassa oli kissa. Andy olisi halunnut mennä tapaamaan tätä samaa kokoa olevaa eläintä, mutta isännän suojeleva käsi esti sen. Kissa ei ollut kovin ihastuneen näköinen pihapiiriin ilmestyneestä koirasta.

 

Takapihalla herkkähipiäisimmät kukkapenkit ja multainen kasvimaa saivat andy- aidat. On helpompaa varjella kasveja koiralta aidoilla kun jatkuvalla energisen koiran kieltämisellä, siinä ei sanalta saattaa teho loppua heti alkuunsa. Maailmassa on niin paljon kiellettävää pieneltä koiralta.

 

Tällä viikolla aloitamme Andyn kanssa hihnassa kävelemisen alkeet. Pantaan totuttelu on jo jokapäiväistä.

83063.jpg