Pääsiäissunnuntain ilta meni Andyn saunaillan merkeissä. Koiran kapinahenkeä nostatti harjojen kanssa kytänneet isäntä ja emäntä. Onneksi Andyn turkki kuivaa alle kahdessa tunnissa joten lopputulos oli siedettävä. Sirkka osoitti taitonsa tasaamalla Andyn kaulan ohennussaksilla, isännän kyninnän jälkeen. Trimmaus sisälsi vielä tassujen siistimisen ja kynsien leikkuun.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lappeenrannan retkelle herätys oli jo klo 4:20. Miksi kultaistennoutajien arvostelu aina alkaa viimeistään klo 10? Niin nytkin joten reissuun on täältä "susirajalta" lähdettävä kukonlaulunaikaan. Lappeenrannan jäähalli löytyi opasteiden avulla paikasta jonne ei uskoisi jäähallia rakennettavan, omakotialueen keskeltä.

505334.jpg
Piiripienipyörii, Andy sen sinipaitaisen taluttimessa


Jääkiekkokaukalon reunoilla oli ahdasta kehien ollessa kiitettävän kokoisia. Andykin meinasi lyhentyä hännänmitan verran kun näyttelyhäkkivaunu jyräsi ylitse. Onneksi selvittiin karvatupsun menetyksellä. Järjestäjien pitäisi rohkeasti kieltää ahtaissa tiloissa häkkien käyttö, ainakin suurilta roduilta.


Andyn luokassa, eli urosjunnuissa oli mukana viisi kilpailijaa. Lahden takaa Ollikin oli mukana. Andyn esiintyminen meni handlerin mokaa lukuun ottamatta kohtuullisesti. Kehäkierroksella hihna ei ollut kunnolla niskan takana ja Andy keksi vanhan harrastuksen, sivulle vetämisen ja nappulajämien jahtaamisen. Yksi uroksista sai Eri:n ja muut Eh:n. Kilpailuluokassa hihna oli hyvin ja Andyn liikkeet tulivat paremmin esille. Sen ansiosta Andy oli junnu-urosten 2.

 

Arvostelu:

Tuomari Hassi Assenmacher, Saksa:

Good size. Masculine head. Good expression. Well places dark eyes. Nice pigmentation. Good earcarriage. Good neck and topline. Long ribcage. Rather good front, well angul ted behind. Good tailcarriage. Front movements could be better. Good coat and temperament.

 

Laatuluokka: Jun EH Kilpailuluokka: Jun 2

 

Hyvä linkki suomentaa arvostelu löytyy täältä.

 

Kotiinpaluun jälkeen oli ohjelmassa rentoutumista sohvalla ja metsälenkki.

 

505335.jpg