Andyllä on ollut järvi ihan rannassa. Tai ainakin sisäjärvi aitauksessa. Maan ollessa jäässä on kevätvedet kerääntyneet puutarhaan ja mikä voisi pikkupoikia enemmän kiinnostaa kun kunnon rapakko. Andy tekee vaikka tikusta asiaa että saa kahlata. Uimasilleen ei onneksi vielä pääse.

1437386.jpg
Tiku löytyi jo, missä on taku?

Viikonlopun näyttelypläjäys oli kotijärven toisella puolen eli Polvijärvellä, Höytiäisen takana. Maamatkaa autolla kertyi 50 kilsaa joten kerrankin ei mennyt näyttelyretkellä koko päivää eikä eväitä. Ja kun kultaiset olivat kehässä vasta klo 11:30 niin heräämiselläkään ei ollut kiirettä.

Perjantai-illan kampaukset olivat kyllä menneet Andylla yönaikana sekaisin joten niiden oikomiseen joutui uhraamaan puuronsyönti aikaa.

Kultaisia näyttelyyn oli ilmoittautunut 25 joten siitä joukosta ei per luokka ollut paljoa jaettavaa. Andy oli ensimmäistä kertaa urosten avoimessa luokassa. Kehässä Andy onnistui esittäjästäkin hyvin vaikka kehän ulkopuolella ei malttia tahtonut löytyä.

1437387.jpg
Elegantti uros

Paula Rekiranta Andystä:
Elegantti uros jolla hyvä pään ja rungon mittasuhteet. Hieman kevyt kuono-osa. Tummat silmät, hyvä pigmentti. Hyvä kaula ja eturinta. Hieman pitkä lanneosa. Raajaluusto voisi olla hieman vankempi. Hyvä karva. Yhdensuuntaiset liikkeet.

Laatuluokka: AVO EH      Kilpailuluokka AVK 2

Kahden viikon päästä kierretään kehää sitten Kiuruvedellä.