Andy on ollut riemuissaan kun metsälenkeillä löytyy isoja vesilammikoita. LÄTS! ja koira on lammikossa vatsallaan. Saman asian ajavat lumen rippeet varjopaikoissa, jotka suovat hetken viilennyksen. Järvet ovat luoneet jäitään viimepäivinä. Kävimme Andyn kanssa tänään mummolan järvellä. Koira laukkasi riemuissaan rantavedessä ja keikkui rantakivillä, mutta rohkeus ei riittänyt uimasilleen heittäytymiseen, vaikka mieli olisi tehnyt.

Naapuristoon on iskenyt puiden kaatovimma. Suuret männyt ovat saaneet kyytiä. Andy on seuraillut metsurin heilumista ripset pitkällä. Niinhän siinä lopulta kävi, että mekin saimme osamme hakkuutyömaasta. Väsyneen metsurin kiire kostautui klo 21 jälkeen eilen illalla ja suuri mänty ei noudattanut tonttirajoja. Andyn ulkoiluaitaa meni maanrakoon ja toinen omenapuistamme menetti puolet satoa tuottavista oksistaan. Onneksi Andy oli jo tuossa vaiheessa iltaa sisällä.
Metsurilla ja naapurilla oli tänään päiväpuhde uusiessa 25 metriä aitaa. 

549276.jpg
Työnjohtajan arvio: Väärin katkottu!

Viimesyksyisen kosteuden innoittamana ovat punkit tänä keväänä ennätysaikaisessa. Andynkin turkista ensimmäinen löytyi jo reilut kaksiviikkoa sitten. Kaksi on jo löytynyt, onneksi vielä turkissa mönkivänä ettei punkkipihtejä ole tarvittu.