Talvi yllätti Andyn. Viikko sitten Kontiolahdelle satanut ensilumi tuli Andylle yllätyksenä. Aamupissiloikka jäi kesken kun portaiden alla olikin valkoinen maa. Sittemmin järkytyksestä on toivottu ja tänäviikonloppuna satanut lumi on jo maistunut paljon makeammalle.

 

238211.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen lauantaina Andy oli isännän kanssa raivaamassa kesää pois takapihalta. Apu se on pienikin apua, ajatteli Andy ja varasteli kaikkea mahdollista aina riippukeinun jaloista lähtien yrittäen saada aikaan takaa-ajoleikin.

 

Andy on ilmoitettu Jyväskylän koiranäyttelyyn. Koulutuksessa näytteluharkat ovat menneet hyvin, saa nähdä miten käy kun ollaan satojen koirien ympäröiminä. Kriittisin vaihe lienee näyttelyyn menomatka. Lähdettävä on aamusta aikaisin ja mahdollisimman tyhjällä vatsalla, ettei matkapahoinvointi yllätä, ainakaan kovin pahasti.

 

65168.jpg

Karvin Xclusive kuvassa pennuista tummin

 

Andyn sisko oli pärjännyt Hyvinkään kultaisten näyttelyssä. Karvin Xclusive oli ollut pentujen 3. Onnittelut! Mielenkiintoista nähdä kuinka monta sisarusta kohdataan Jyväskylän näyttelykehässä.

 

238208.jpg

 

Andyllä on menossa murrosikä ja ensimmäiset aikuistenpissitkin on heitetty. Murkkuikää ei oikeastaan muusta huomaakaan. Käytös on jo paljon parantunut ja vain joka kolmannella lenkillä pitää saada kokeilla, joko taluttajan saisi mukaan vetämällä hihnasta hampailla.

 

238209.jpg

Hehän ovat kuin kaksi marjaa