Andyn piti käydä viikolla eläinlääkärillä. Kainaloista alkoivat raapimisen seuraksena loppua karvat. Diagnoosi oli ulkoisesta ärsykkeestä puhjennut atooppinen ihottuma. Lääkkeeksi siihen saatiin raapimista hillitsevä lääkitys. Samalla kertaa Andy sirutettiin, koska korvassa oleva tatuointi on hiipunut miltei näkymättömäksi.

1708129.jpg
Onks hyvä poseeraus?

Sikäli Andyn sairausloma sattuu hyvään saumaan kun näyttelykalenteri on tällä hetkellä tyhjä. Lääke kun on doping- listalla.

Muuten meno on kyllä jatkunut vauhdikkaana. Ruokailun jälkeisiä takapiha sessioita on jouduttu rajoittamaan. Yhdet sapuskat Dave jo puklasi ulos liiallisen riehumisen takia. Daven ruokahalut ovat nyt olleet hyvät, jopa niin että mieli tekisi syödä Andynkin vuorolla.

1708125.jpg
Vai onko tällai paree?

Perheellä alkoi kesäloma, eli koiran hoitoa kellon ympäri. Aino- emäntä läksi ratsastusleirille Rautalammille. Davea se ei näy surettavan, Andyä kenties enemmän.

Blogin kuvia katsellessa huomaa, että koiravalokuvaus on aika vaikea urheilulaji. Sen näkee siitä että suurin osa kuvista on nukkuvista koirista.

1708130.jpg
Ny me ei liikuta yhtään...