Andy itse ratkaisi sen, pitääkö käydä suihkussa ennen näyttelyä. Lauantaiaamun metsälenkillä Andy löysi oikein turpeisen suo-ojan ja kävi siellä uimassa. Uinnin jälkeen ei arvottu pestäänkö vai ei.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

620542.jpg 
Yleisötehtävä: Laita koirat sijoitusjärjestykseen

 

Sunnuntain näyttelymatka Sulkavalle starttasi klo 6. Vaille kahdeksan poimittiin Savonlinnasta kyytiin Andyn kummit Kirsi ja Tero.

Jälleen kerran näyttelykehät olivat tenniskentällä. Sää oli tämän kesän lämpimin ja kentän laidalla olevat varjot olivat kysyttyjä.

 

Andyllä kehässä menee kerta kerralta paremmin ainakin käytöksen suhteen. Nyt meni myös kehän ulkopuolella. Näyttelyn jälkeen harrastetulla piknikillä, Andy suostui olemaan rauhallisesti hihnasta paloportaisiin kytkettynä. Tavallisesti koira on 3 minuutin päästä ollut aina solmussa hihnassa kuin lännenmiehen sitoma sonnivasikka.

 

Parhaat löytyivät tämänkertaisenkin tuomarin silmissä ja Andy oli aika perinteisellä sijallaan. Yhtä pykälää parempaa ehkä odoteltiin mutta hyvä näin…

 

Paula Rekiranta Andystä:

Hyvän tyyppinen, mutta vielä kovin kapea runkoinen nuori uros. Kaunis pään profiili. Kuono-osa voisi olla hieman täyteläisempi. Riittävä kaula, hyvä eturinta. Rintakehä voisi vielä kehittyä. Hyvät takakulmaukset. Riittävä raajaluusto. Hyvä karva ja liikkeet.

 

Laatuluokka: EH  ja Kilpailuluokka: 3.

 

Kuten tuloksesta näkyy, turvekylpy on karvalle hyväksi.

 

620543.jpg

Sijoitukset vasemmalta oikealle: ERI 1, EH2, EH3 ja EH4

 

 

407 km kuumankosteassa vei Andyltä mehuja, mutta onneksi autoissa on tuo ilmastointi. Sääli koiria jotka joutuvat matkustamaan ilman sitä.

 

Ensimmäinen kotityö oli sunnuntaina laittaa Andyn iholle punkkikarkotetta. Kahdesta neljään punkin nyppiminen päivässä alkoi kuvottaa…

 

620544.jpg

Jippii! Ensiviikolla alkaa emännällä kesäloma! Jalkapalloa joka päivä!