Andy on nyt kaksi näyttelyä viisaampi. Tänä aamuna starttasimme klo 6 kohti Kajaania. Kontiolahdelta Kajaaniin on suora ja vähäliikenteinen tie, joten matka sujui yhtä "yrjö" taukoa lukuun ottamatta nopeasti. Andyllä näkyy olevan tapana, että reissussa huono olo tulee ensimmäisen tunnin ajon jälkeen vaikka vatsa olisi tyhjä.

 

333266.jpg

Andy ja Aino palloilemassa. Huomaa tassutassulla

 

Kajaanin näyttelyhallina oli suuri kuplahalli jonne joutui menemään painekammion kautta. Pohjana hallissa on hienon hieno tomuhiekkalattia, joka tarttuu kiitettävästi koirien tassuihin ja muutamalla hypyllä isännän vaatteisiin.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

333271.jpg

"hyvä karva ja luonne" kummalla??

 

Olimme paikalla tunti ennen kehään menoa. Kävelytimme Andyä ympäri hallia että enimmät räksytyshalut olisivat menneet. Kehän ulkopuolella Andy koetti muutaman kerran saada isännästä riehumisseuraa, mutta itse kehässä sitten meni hyvin. Heidi Karveksen pikku vinkit toimivat itse kilpailutilanteessa ja esiintyminen meni ihan hyvin.

 

Tuomarina oli Raija Tammelin ja tässä hänen arvostelunsa:

 

Maskuliini. 9,5 kk uros jolla on kaunis pää ja ilme. Hyvä ylälinja, lyhyt ja luisu lantio, vielä kehittymätön rintakehä, riittävä luusto. Kulmauksia voisi olla vielä enemmän, liikkuu hieman lyhyellä askeleella, liikkeessä häntä nousee. Hyvä karva ja luonne.

 

Ja saavutuksena Hyvä eli sininen nauha, ei siis jatkopaikkaa.

 

333264.jpg

"liikkuu hieman lyhyellä askeleella" kumpi???

 

Positiivinen mieli jäi reissusta sillä Andyn kehäesitys oli 100 kertaa parempi kuin Jyväskylässä.  Kotimatka onnistui hyvin kunhan ensin löysimme oman auton suurelta parkkipaikalta.

 

Seuraava näyttely onkin sitten jo ensi sunnuntaina Ilomantsissa. Vaikka Andy onkin vielä kehittymätön on sille hyväksi käydä junnusta saakka näyttelyissä, siten niitä kehäkettuja syntyy…