Kahdestuhannes lukukerta Andyn blogissa ylittyi kuluneella viikolla. Kiitoksia lukijoille!

Andy kiittää blogissa vierailleita!!  249189.jpg

 

Menneellä viikolla Andy on saanut tuntea mitä on olla koira tulevassa suomen talvessa. Kylmä viima on käynyt Höytiäiseltä ja lunta tuli muutamana aamuna ihan talven malliin. Nyt sitten on aamusella ollut -15, mutta se ei tunnu Andyllä missään.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

249182.jpg

"Hymy hyytyy ennen kuin Höytiäinen jäätyy"

 

Andy on saanut talitinteistä takapihalle seuraa. Andy yrittää saada kiinni pensasaidassa puikkelehtivia tinttejä, vaikka välissä on verkkoaita. Aitavieret ovat ihan lumettomaksi tampattuja tiais- jahdin ansiosta. Toisella puolella aitaa käy öisin rusakoita vaanimassa omenapuita.

 

249185.jpg

Tulevan näyttelyhandlerin käsissä...

 

Andy joutui alistumaan parturisaksien alle. Eilen sen kaula, tassut ja häntä siistittiin. Andy suhtautui tunnin kestäneeseen operaatioon melkoisen rauhallisesti, jos mittapuuna käytetään häntä itseään. Homma onnistui ilman verenvuodatusta taikka karvojen takaisin liimaamista. Ehken siinä on vielä hiomista, mutta nyt jäi vielä kahdeksi viikoksi siistimisvaraa.

 

249186.jpg

... ja omistajan käsissä

 

Andyn näyttelyasentoharkat ovat jatkuneet. Kun kamera ei ole paikalla se onnistuu, mutta tuttu kuvaaja liian lähellä saa aikaan otteen herpaantumista.