Andyn sunnuntain näyttelyväsymys osoittautuikin sitten vatsaongelmaksi. Maanantaina alkoi raju ripuli ja iltasella vatsa tyhjeni myös toisesta päästä. Pari viikkoa aiemmin Andyn lattialta nappaama ja samalla vauhdilla nielemä pörröinen tukkapimpula oli toiminut vatsassa tehokkaana heinäsiepparina. Voi vain kuvitella, että koiralla on hiukka huono olo, kun vatsassa jomottaa 4 cm paksu ja miltei 20 cm pitkä heinäpatukka. Onneksi se sitten tuli omin voimin ulos. Mutta oksentelu ja ripuli jatkui vielä tiistaina ja tällä kertaa coktailissa oli rappuharjan piikkejä jotka oli nautittu samana aamuna.

 

Eläinlääkäri asema Kivuttomasta saimme ohjeet antaa Andylle Attapektiä ja Nutrisal plus nestettä korvaamaan menetettyjä elektrolyyttejä sekä paranemiseen aikaa 24h ja jos sittenkään vatsa ei asetu niin kutsun lääkärille. Onneksi kuuri tehosi ja koira on taas oma vilkas itsensä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Torstai-iltana takapihalta alkoi kuulua tavallisuudesta poikkeava haukunsävy. Andy oli kohdannut piikikkään pallon joka ei oikein suostunut toimimaan noutopallona vaan meinasi lopulta käydä korvia riipivällä voimalla haukkuvan koiran kimppuun. Puolen tunnin sisällä olon jälkeen siili oli kadonnut omille teilleen aidan raosta ja tuskin takaisinkaan tullee, ainakaan ilman kuulosuojaimia.

 

734732.jpg

Andy kohtasi kävelevän neulatyynyn

 

Eilen perjantaina kävimme koko perheen voimin hakemassa Ainon Rautalammilta issikkaleiriltä. Samalla Andy teki autossa istumisen ennätyksen n. 450 km kahdella pysähdyksellä. Andy on oppinut viime aikoina autokoiraksi, jopa niin ettei sitä meinaa saada sieltä ulos.