Andy on painiskellut punkkiongelman kanssa viime viikkoina. Pahimpina päivinä turkista ja iholta on saanut nyppiä kolmekin punkkia. Ensimmäisenä "lääkkeenä" Andy sai Expotin turkkiinsa. Aine tehosi hyvin kolme viikkoa, mutta lääke laimeni turkin kastumisen myötä ja taas oli punkit imemässä. Seuraava täsmäisku tehtiin punkkipannalla, mutta melkein heti sen laittamisen jälkeen Andyltä katosivat ruokahalut ja koira oli tavallista rauhallisempi. Ruokahaluttomuuteen vaihdettiin ruokaa ja punkkipanta poistettiin. Ruokahalu palasi ja energisyyttä löytyi, mutta eilen sitten taas löytyi punkkeja ja tänä aamuna, kun oli lähtö Juvan näyttelyyn, ruokakupin pohjalle jäi syömättömiä muroja. Myös mieliala Andyllä ei ollut ihan kohdallaan, vaikka heti aamusta patjarakas sai kyytiä. Heti aamusta löytyi taas punkki ja toinen Juvalla.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Näyttelymatka tehtiin tällä kertaa poikkeavalla kokoonpanolla kun Aino ei lähtenyt huomisen leirille lähdön takia. Emännän ja valokuvaajan virkaa hoiti tällä kertaa Sirkka.

 

720654.jpg

Pilviä taivaanrannassa ja Andyn mielipide näyttelystä vesisateella

 

 

Juvalla satoi vähän päästä uudelleen, eikä Andy ollut oikein innostunut näyttelystä. Vähäinen harjoittelemattomuuskin näkyi kehässä. Andy veti voimakkaasti vasemmalle ja etutassut menivät ristiin. Edestakaisin liikkeessä koira kulki syrjäkareen ja handlerilla oli vesisateessa muutenkin pallo hukassa, nyt eivät herkkunappulatkaan saaneet Andyn mielenkiintoa heräämään. Lisäksi Andyn olisi pitänyt osallistua kasvattajaluokkaan Karvinin väreissä, mutta se sitten kuivui kokoon kun kaksi koiraa jäi tulematta näyttelyyn. Vaikka näytettävällä ja näyttäjällä olo oli kuin uitetulla koiralla, arvostelu oli kuitenkin kohtuullisen hyvä:

 

Harry Tast:

Tasapainoinen kokonaisuus. Kallo-osassa vielä pyöreyttä. Täysi pigmentti. Raajoissa voimakkaat kulmaukset. Kiinteä selkä. Tyypillinen häntä. Hyvä askelpituus. Etukäpälien liikkeessä sisäkierteisyyttä. Kintereet ulkokierteiset. Komea ryhti.

 

Laatuluokka: EH, Kilpailuluokka: 1

 

720653.jpg

Radalla 2; Andy MCKoira

 

Tulomatkalla Andylle ei maistunut kilpailuluukaan. Vasta kun emäntä Aino käytiin tulomatkalla serkkunsa luota kotiin luun järsitäkin alkoi onnistua. Näinköhän Andyn mielialaan vaikutti Ainon eilisiltainen pakkaaminen ja mukaan lähtemättömyys? Saas nähdä kuinka ratsastusleiriviikosta selvitään, varsin kun Sirkkakin menee töihin ja äijät jää kahdelleen kotiin…

 

Seuraavan kerran Andy on kehässä kotikentällä eli molemmissa Joensuun näyttelyissä elokuulla.