Kaksi yötä selvitty jo kohtalaisella kunnialla. Tänään alkoi minun isännyysloma. Oikein upeat lomasäät, pitää kesälomaa toukokuulla.

Meillä on palattu 11 ja puolenvuoden takaisiin puheenaiheisiin eli kuinkas on tänään kakittu? Kiitos kysymästä, vatsa on miltei normaali, mutta määrää riittää. Kaksilla pienillä sisälle pissityillä pisseillä on päästy sisäsiisteyden opettelussa.

 

Pentu heräsi ensimmäisenä yönä klo 4,5 ja 7. Eilen illalla Xavier nukahti olkkariin ja klo 00:00 se heräsi päästäen vikinät: Missäs lauma on?

Klo 4 oli sitten pakollinen ulkona käynti jonka jälkeen pentu keksi mennä sängyn alle ja kokeilla hampaita pohjalaudoitukseen. Emännän töihin lähtö herätti sitten klo 5, joten aika levollinen yö ;-)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

78567.jpg

Ei saa herättää töihin lähdettäessä

 

Pentu on oikea ulkoilmakoira. Tekemistä riittää. Vähän ennen väsymistä hirttää ylivaihde päälle ja mullan, käpyjen ja muun epämääräisen syönti alkaa. Eilen sisälle piti kantaa itseä pidempi kapula joka otti ovenraoissa kiinni.

 

Eilen kävi Ainon mummi rotinoissa tuoden mansikkakakun. Äitienpäivänä tuntuivat kummit tulevan katsomaan, jolloin jo käytössä oleva kutsumanimi julkistetaan. Xavier on jo kutsumanimensä sisäistänyt, ainakin osittain…