Tyhjillään ollut kaappi sai täytettä

Andyn ja Daven blogi alkaa poikkeuksellisesti  palkintokuvilla. Pojat olivat näyttelemässä Ilomantsissa ja Daven ensimmäinen varsinainen näyttely meni hienosti, Kajaanihan oli epävirallinen pentunäyttely. Dave esiintyi upeasti pentuluokassa, ei minkään laista levottomuutta kehässä ja hihna pysyi löysällä kaikissa liikkeissä.
Andykin teki yhden näyttelyuransa parhaista esiintymisistä. Varsinkin paikoillaan olo on Andyn bravuuri. Ilman nappulahoukuttimia jäykkänä kuin suolapatsas  :-)
Ilomantsin ryhmiksessä oli 400 koiraa ja katsojat, joten tunnelma urheiluhallissa oli melko tiivis.


Dave tuomaroitavana

Hannele Jokisilta Davesta:
Erinomainen tyyppi. Hyvä pää, miellyttävä ilme. Riittävä kaula & etukulmaukset. Sopiva luusto. Voimakas hyvä runko. Riittävät takakulmaukset. Hyvät reidet. Hyvälaatuinen karva. Erinomaisen reipas luonne. Kantaa häntäänsä turhan korkealla. Liikkuu edestä hyvin. Hieman ahdas takaa

Pentuluokka: 1 KP VSP

Hannele Jokisilta Andystä:
Sopivan kokoinen. Aika hyvä pää, joka tosin saisi olla voimakkaampi. Hyvä kaula ja selkä. Riittävät etukulmaukset. Sopiva luusto. Hyvä runko ja takakulmaukset. Turhan korkea häntä liikkeissä. Hyvä karva. Liikkuu normaalisti.

Laatuluokka AVO: ERI  kilpailuluokka AVK: 3

Huonosti ei Andylläkään mennyt joten ei hullumpi reissu Ilomantsiin!

 
Monta koiraa kuvassa?

Andy ja Dave ovat nauttineet talvesta täysin siemauksin. Dave varsinkin on varsinainen lumiukko. Koirat heiluvat ulkona aina niin että turkit ovat täynnä lumipaakkuja. Dave ei ollut moksiskaan -21 asteen pakkasesta, sillä sen tassut ovat runsaskarvaisemmat ja tiiviimmät kun Andyllä varpaanvälit ovat heti täynnä jääpaakkuja.


Davella on huskyn geenit

Joulu ja uusivuosi meni. Davellakaan ei esiintynyt paukkuarkuutta, joka on hyvä asia jos meinaa metsästyskoiraa siitä kouluttaa. Daven kantamisvimma saa jo huvittavia piirteitä. Uudenvuoden myrskyn jäljiltä kun hanget ovat olleet koivunoksien peittämät ja kaikki pitäisi saada kantaa. Andy taas oli viikolla lemmenkipeä jonka ansiosta yksi talutushihna paukahti poikki.


Andyllä olisi asiaa kylille

Blogipäivityksen lopuksi muutamia joulu 2008 kuvia. Pojat saivat joululahjaksi köysilelut. Dave oli lahjastaan innostunut, jopa niin että omi Andykin lelun :-)


Pukki se ovelle kolkutti...


Kumpi avaa lahjan nojatuolissa?


Dave oli vuonna 2008 kiltti poika