Andy hikoili toisen koiranäyttelyn samana viikonloppuna. Vuorossa oli kansainvälinen näyttely eilisessä kilpailukeskuksessa. Kultaistennoutajien arvostelu alkoi ennen puoltapäivää, mutta ”sorakuoppa” oli jo kiitettävän lämmin, kun aurinko paistoi täydeltä terältä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Junnu-uroksissa kehässä olivat samat koirat kuin eilenkin, paikkoja vain hiukan oli sekoitettu. Ollilla oli tänään huonompi päivä ja eilinen ERI vaihtui H:n. Andy oli seuraavana ja sai EH:n. Sitten jännitettiin tuleeko kellekään eri- arvostelua. Ei tullut ja vain toinen EH, joten Andy sai vastaansa kilpailuluokassa eilen sijoittumattoman Greenhill´s Vagabond:n.

 

816744.jpg

Paula Rekiranta arvostelee ja 1. ja 2. kuuntelevat

 

Paula Rekiranta Andysta:

Erittäin hyväntyyppinen kaunispäinen nuori uros, jolla hyvä pigmentti ja ilme. Hieman pystyt lavat. Eturinta saa vielä kehittyä. Hyvä rinnan syvyys ja takaosa. Kaunis turkki. Erittäin hyvät sivuliikkeet.

Laatuluokka: EH   Kilpailuluokka: 1

 

Tulosrankkauksessa tämä on tähän mennessä omasta mielestämme paras. Juvalla osanottajia oli vähemmän ja Nurmeksessa kaikki junnu-urokset saivat ERI:n.

 

816749.jpg

Andyn yksiö...

 

Joensuun näyttelystä ostimme Andylle kangashäkin tulevia näyttelyitä ajatellen. Vaikka aiemmin blogissa moitinkin niiden tilaa vievyyttä näyttelypaikoilla, mutta toisaalta koirat saavat olla niissä rauhassa ja suojassa niin vesisateelta kuin auringon paahteelta. Häkki komistaa takkahuonetta ja se on seuraavat viikot Andy saa totutella siellä oleskeluun omaehtoisesti.

 

816756.jpg

...jossa on tilaa koko perheelle!

 

Seuraava näyttely on jo viikon päästä Punkaharjulla. Sen jälkeen Andyn ura junnuissa päättyy ja se siirtyy nuorten luokkaan.