128135.jpg 
V
iikko ennen 4 kk synttäreitä Andy ui ensimmäisen kerran. Se tapahtui veneenlaskuluiskaa pitkin kepin perässä miltei huomaamatta. Sen jälkeen Andy on hyppinyt sormikkaan haku-uinteja rantakiveltä. Suihkuun Andy tulee ihan vapaaehtoisesti ja miltei kerjää vesisuihkua. Se onkin hyödyllinen tapa rapakausien varalta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

128137.jpg

Andy ottaa uimisoppia Ainolta

 

128138.jpg

Andy noutaa saalista

 

128136.jpg

Kuvassa Höytiäisen miekkavalas, Andy ja Aino

 

Hampaiden vaihto on sujunut mallikkaasti. Pienistä etuhampaista on enää vaihtumatta kaksi sekä sitten isot kulmahampaat. Hampaiden käyttö riehumisen yhteydessä on vielä Andyn paha tapa. Riehumisen määrä on tosin vähentynyt. Toinen elämää hankaloittava Andyn tapa on kerätä suuhun kaikki mahdollinen irtain kadunvarsilta. Tumpit ovat vaihtuneet nyt purukumeihin. Maalla Andyn suusta irroteltiin aiemmin jo kuollut pääskyn poikanen, kuonoa käytetään siis lintujen etsintään. Andy on myös taitava löytämään mansikkamaalta kypsiä mansikoita.

 

128139.jpg

Andyä pennuttaa ja "keinoemo"saa kyytiä

 

 

4 kuukautis rokotuksissa Andyn paino oli jo 13 kiloa. 18 viikkoisen Andyn säkäkorkeus on 47 cm. Kasvun myötä Andy on myös huomannut että takatassuille nousten pöytätasot ovat mielenkiintoisia ravinnonlähteitä.

Isännän käsitöinä syntyi siirrettävä puinen ”Andy-Aita” jolla pääsyä eri huoneiston osiin voidaan rajata. Aidan etu on leveyssuunnassa muunneltavuus oven täytteestä käytävän täytteeksi.

 

128140.jpg

Andy ja andy-aita

 

Tulevana viikonloppuna olemme lähdössä Vuonislahteen lomamökille ja ratsastamaan. Tavaratilassa matkustaminen on tehnyt Andylle pahoinvointia, mutta siihen kuulemma koira tottuu, kunhan vain muiden kanssamatkustajien nenät kestää…

 

128141.jpg

Andy ja Sirkka aidantakana