Andy kävi tänään Kajaanissa näyttelyssä. Siitä reissusta ei pennunpennuille jää kertomista. Kuplahallin tomulattialle oli muiden koirien lisäksi ahtautunut 111 kultaista. Nuorissa uroksissa niitä oli 8.
Norjalainen tuomari oli valinnut todella tiukan linjan tai sitten koolla oli harvinaisen huonolaatuista kamaa :-) Jossakin vaiheessa ne jyvät on seulottava akanoista ettei jengiä enää pyörisi liikaa jatkokehissä. Nuorissa uroksissa jaettiin 1 kpl ERI, 1 kpl EH, 5 kpl H ja 1 kpl T. Nuorissa nartuissa tilanne oli ollut vielä kehnompi, siellä ei ilmeisesti ollut yhtään ERI:ä.

1190813.jpg
Andy uudenvuoden auringossa

Per Iversen (Norja) Andystä:
n. 22 kuukautta vanha. Hyvän tyyppinen koira. Toivoisin että hän olisi hiukan kookaampi ja maskuliinisempi. Miellyttävä pää ja ilme. Hyvä kaula. Runko melko kapea. Häntä liian korkealla. Hyvä turkki. Liikkuu aika hyvin, mutta ylälinja voisi olla liikkeessä parempi. Esitetään hyvin.
Laatuluokka: H     

Andy esiintyi kehässä todella hyvin ja odotuksissa oli hiukan parempaa kun turkkikin oli hienossa kunnossa. Tyytyväisenä on todettava, ettei Andyn ruokavalio raatomakkaroineen ainakaan vielä ole vaikuttanut turkkiin, päinvastoin. Kajaanista tuli vuosi sitten samaa laatua. Nyt ei kun seuraavaa kisaa vain odottamaan.

Andyn ruokahalu on parantunut viimeaikoina. Nyt vain arvuutellaan onko se matokuurin, kalanmaksaöljyn vai koiranmakkaran ansiota. Makkaran jälkeen "jälkiruokana" maistuu vielä desi kuivamuonaakin.

Tiistaina Andyllä on silmätarkastus. Jari Aho saa katsoa Andya syvälle silmiin...